КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Фастівська районна організація
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України

  • Форма входу


    Календар
    «  Серпень 2015  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
         12
    3456789
    10111213141516
    17181920212223
    24252627282930
    31

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 29.03.2024, 09:09

    Головна » 2015 » Серпень » 17

    Фастівська районна організація Профспілки працівників освіти і науки України прийняла участь в обласній Спартакіаді працівників освіти, яка була проведена в м. Бровари. Ми створили спільну команду від міста і району, яка прийняла активну участь у всіх видах спортивних змагань. Команду від Фастівщини на Спартакіаді представляли: начальник райво Дьорнер Л. В., голова Профспілки Стусенко Н. М. 
    Після завершення роботи обласної Спартакіади було прийнято рішення організувати активний відпочинок на природі для наших учасників Спартакіади. 
     

                                ... Читати далі »

    Переглядів: 494 | Додав: fastadmin | Дата: 17.08.2015

    Фастівська організація Профспілки працівників освіти і науки України одноголосно підтримала вимоги спільного представницького органу репрезентованих Всеукраїнських об'єднань профспілок на національному рівні до Кабінету Міністрів України. Наша організація направила на пікетування Будинку Уряду 3 червня 2015 року більше 40 активістів профспілкового руху. Також ми прийняли рішення підтримати акції протесту 10 і 15 червня біля Кабінету Міністрів України.
    Оновні наші гасла: "Зарплату, гідну професії вчителя!", "Осучаснення "споживчого кошику", "Зниження цін на газ та комунальні тарифи для українських сімей", "Відновлення фінансування Фонд ... Читати далі »

    Переглядів: 512 | Додав: fastadmin | Дата: 17.08.2015

    В травні 2015 року відбулося позачергове засідання Фастівської районної ради Профспілки працівників освіти і науки України, яке проходило в два етапи. На засідання були запрошені: начальник міськУо Дачиденко О. П., начальник райво Дьорнер Л. В.
    Головні питання:
    - про  виплату відпускних, оздоровчих за звітний період;
    - про схвалення проекту Угоди між міськУо, райво та Профспілкою;
    - про план формування територій громад Київської області.
    По першому питанню інформацію надали начальники міськУо і райво, які наголосили на тому, що відпускні разом із оздоровчими будуть виплачені згідно Закону України "Про відпустки" (вчасно, однією сумою).
    Пр ... Читати далі »

    Переглядів: 415 | Додав: fastadmin | Дата: 17.08.2015

    13 травня 2015 року у великій залі ОДА відбулася зустріч робочої групи з підготовки перспективного плану формування території громад Київської області з представниками профспілкових та громадських організацій з питань реформи місцевого самоврядування в Київській області. Від Фастівської організації Профспілки працівників освіти і науки України було делеговано на цю зустріч голову Профспілки Стусенко Н. М. З вітальним словом до учасників зустрічі звернувся голова Київської обласної державної адміністраії Шандра В. М.
    В ході зустрічі були висвітленні такі питання: про підготовку перспективного плану формування території громад Київської області та завдання офісу що ... Читати далі »

    Переглядів: 396 | Додав: fastadmin | Дата: 17.08.2015

    1 - 4 квітня проходила чергова атестація педагогічних працівників міста, 7 - 12 квітня  - педагогічних працівників району. У роботі атестаційної комісії другого рівня прийняла участь Стусенко Н. М., голова Фастівської районної ради Профспілки працівників освіти і науки України. В ході атестації вона представляла інтереси атестуючих. Слід зауважити, що атестація окремих педагогічних працівників міста і району пройшла успішно, безапеляційно у відповідності до Положення про чергову і позачергову атестацію педагогічних працівників.
    Результати атестації педагогічних працівників другого рівня:
    район - 3 педагогам присвоєно звання "Старший вчитель", 12 педаго ... Читати далі »

    Переглядів: 400 | Додав: fastadmin | Дата: 17.08.2015

    Наша делегація у складі 5 осіб прийняла активну участь в роботі XIX звітно-виборної конференції Київської обласної організаії Профспілки працівників освіти і науки України.

    Зі звітною доповіддю за період з лютого 2010 року по лютий 2015 року виступив голова Київської обласної ради Профспілки працівників освіти і науки України Цикалюк А. Д.

    В обговоренні звітної доповіді взяла участь Стусенко Н. М., яка підняла ряд освітянських проблем:

    - обслуговування та утримання "шкільних атобусів";

    - про доїзд педагогічних працівників району до місця роботи;

    - про добудову ЗОШ № 5 м. Фастова, та ін.

    Конференція одноголосно обрала голо ... Читати далі »

    Переглядів: 378 | Додав: fastadmin | Дата: 17.08.2015

    Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
    Створити безкоштовний сайт на uCoz