КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Фастівська районна організація
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України

  • Форма входу


    Календар
    «  Березень 2024  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    25262728293031

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 28.03.2024, 15:29

    Головна » Архів матеріалів

    Фастівська організація Профспілки працівників освіти і науки України одноголосно підтримала вимоги спільного представницького органу репрезентованих Всеукраїнських об'єднань профспілок на національному рівні до Кабінету Міністрів України. Наша організація направила на пікетування Будинку Уряду 3 червня 2015 року більше 40 активістів профспілкового руху. Також ми прийняли рішення підтримати акції протесту 10 і 15 червня біля Кабінету Міністрів України.
    Оновні наші гасла: "Зарплату, гідну професії вчителя!", "Осучаснення "споживчого кошику", "Зниження цін на газ та комунальні тарифи для українських сімей", "Відновлення фінансування Фонд ... Читати далі »

    Переглядів: 512 | Додав: fastadmin | Дата: 17.08.2015

    В травні 2015 року відбулося позачергове засідання Фастівської районної ради Профспілки працівників освіти і науки України, яке проходило в два етапи. На засідання були запрошені: начальник міськУо Дачиденко О. П., начальник райво Дьорнер Л. В.
    Головні питання:
    - про  виплату відпускних, оздоровчих за звітний період;
    - про схвалення проекту Угоди між міськУо, райво та Профспілкою;
    - про план формування територій громад Київської області.
    По першому питанню інформацію надали начальники міськУо і райво, які наголосили на тому, що відпускні разом із оздоровчими будуть виплачені згідно Закону України "Про відпустки" (вчасно, однією сумою).
    Пр ... Читати далі »

    Переглядів: 415 | Додав: fastadmin | Дата: 17.08.2015

    13 травня 2015 року у великій залі ОДА відбулася зустріч робочої групи з підготовки перспективного плану формування території громад Київської області з представниками профспілкових та громадських організацій з питань реформи місцевого самоврядування в Київській області. Від Фастівської організації Профспілки працівників освіти і науки України було делеговано на цю зустріч голову Профспілки Стусенко Н. М. З вітальним словом до учасників зустрічі звернувся голова Київської обласної державної адміністраії Шандра В. М.
    В ході зустрічі були висвітленні такі питання: про підготовку перспективного плану формування території громад Київської області та завдання офісу що ... Читати далі »

    Переглядів: 394 | Додав: fastadmin | Дата: 17.08.2015

    1 - 4 квітня проходила чергова атестація педагогічних працівників міста, 7 - 12 квітня  - педагогічних працівників району. У роботі атестаційної комісії другого рівня прийняла участь Стусенко Н. М., голова Фастівської районної ради Профспілки працівників освіти і науки України. В ході атестації вона представляла інтереси атестуючих. Слід зауважити, що атестація окремих педагогічних працівників міста і району пройшла успішно, безапеляційно у відповідності до Положення про чергову і позачергову атестацію педагогічних працівників.
    Результати атестації педагогічних працівників другого рівня:
    район - 3 педагогам присвоєно звання "Старший вчитель", 12 педаго ... Читати далі »

    Переглядів: 400 | Додав: fastadmin | Дата: 17.08.2015

    Наша делегація у складі 5 осіб прийняла активну участь в роботі XIX звітно-виборної конференції Київської обласної організаії Профспілки працівників освіти і науки України.

    Зі звітною доповіддю за період з лютого 2010 року по лютий 2015 року виступив голова Київської обласної ради Профспілки працівників освіти і науки України Цикалюк А. Д.

    В обговоренні звітної доповіді взяла участь Стусенко Н. М., яка підняла ряд освітянських проблем:

    - обслуговування та утримання "шкільних атобусів";

    - про доїзд педагогічних працівників району до місця роботи;

    - про добудову ЗОШ № 5 м. Фастова, та ін.

    Конференція одноголосно обрала голо ... Читати далі »

    Переглядів: 378 | Додав: fastadmin | Дата: 17.08.2015

    3-4 грудня 2014 року відбувся I тур Всеукраїнського конкурсу "Учитель року - 2015" в районі і місті. В роботі міського і районного журі прийняла участь Стусенко Н. М. - голова райради Фастівської рйонної організації Профспілки працівників освіти і науки України. Члени журі відвідали відкриті уроки учасників конкурсів; взяли участь в обговоренні змісту, оформленні ППД та в оцінюванні виступів учасників конкурсів в п'яти номінаціях. Слід відмітати глядацьку активність, масовість у проведенні міського конкурсу "Учитель року", який проходив в актовому залі НВК ЗОШ № 9 м. Фастова.

    У нагородженні учасників і переможців обох конкурсів прийняли участь: в район ... Читати далі »

    Переглядів: 554 | Додав: fastadmin | Дата: 08.12.2014

    10 листопада 2014 року відбулася XIX звітно-виборна конференція Фастівської районної організації Профспілки працівників освіти і науки України, в роботи якої прийняли участь: 

    Остапенко О. В. - заступник голови Київської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України;

    Савіцька В. А. - головний бухгалтер Київської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України;

    Давиденко О. П. - начальник міського управління освіти;

    Дьорнер Л. В. - начальник районного відділу освіти;

    Хмельницька Т. В. - завідуюча міського методичного кабінету. 

    Конференція пройшла з урахуванням норм Статусу Профспілки, відпові ... Читати далі »

    Переглядів: 519 | Додав: fastadmin | Дата: 07.12.2014

    17 жовтня 2014 року в м. Києві, біля Кабінету Міністрів України, відбулася акція протесту, організована ФПУ. Профспілки направили до Уряду вимоги з питань захисту соціально-трудових і профспілкових прав працівників освіти. А також закликали Уряд розпочати діалог із соціальними партнерами для визначення практичних завдань, строків, механізмів реалізації основної мети реформ  - "За гідну працю та добробут людини".
    В цій акції приймала участь делегація від Фастівської районної організації Профспілки працівників освіти і науки України у складі 5-ти осіб. 
    Ми, як і більшість учасників акції, обурені антисоціальними пропозиціями Уряду, що містяться в законод ... Читати далі »

    Переглядів: 497 | Додав: fastadmin | Дата: 21.10.2014

    7 жовтня 2014 року у м. Києві відбувся Всеукраїнськй форум профспілок "За гідну працю та добробут людини" у присутності міністра праці і соціальної політики - Денісової Л. Л. та заступника міністра фінансів - Матвійчука В. М.
    Профспілки сформували вимоги до Кабінету Міністрів України з питань захисту соціально-трудових і профспілкових прав та інтересів працівників освіти.
    У роботі форуму приймала участь делегація від Київської обласної ради Профспілки працівників освіти і науки України, в складі якої була голова Фастівської районної ради Профспілки працівників освіти і науки України - Стусенко Н. М.

    Переглядів: 439 | Додав: fastadmin | Дата: 21.10.2014

    12 вересня 2014 року відбулося позачергове засідання Фастівської районної ради Профспілки працівників освіти і науки України, в роботі якого приймали участь: Швидка Жанна Петрівна - заступник міського голови з гуманітарних питань; Давиденко Олена Павлівна - виконуюча обов'язки начальника міського управління освіти.
    На засіданні ради були розглянуті такі питання:

    - про 20% надбавку до посадового окладу педагогічних працівників за престижність праці (місто);

    - про заборгованість по виплатах за відрядження (місто);

    - про санаторно-курортне оздоровлення дітей в IV кварталі 2014 р.;

    - про хід звітів і виборів в первинних профспілкових організаціях та і ... Читати далі »

    Переглядів: 502 | Додав: fastadmin | Дата: 17.09.2014

    « 1 2 3 4 ... 8 9 »
    Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
    Створити безкоштовний сайт на uCoz